MASAŽNA FOTELJA

PARADISO MEDITERAN

Idealno rešenje za sve koji imaju probleme sa hroničnim bolovima u leđima i nogama ili im je način života takav da se malo kreću i nemaju vremena za rekreaciju.

Fotelja vrhunskog dizajna i visoke tehnologije, savršene udobnosti, kreirana da pruži ekskluzivno iskustvo opuštanja koji doprinosi potpunom zadovoljstvu.

Fotelja je dizajnirana tako da može da masira sve leđne mišiće, zatim sedalnu regiju i listove na nogama. Bolovi u krstima se smanjuju, kao i grčevi u nogama, koji često umeju da vas bude noću uskraćujući vam dobar san. Redovna upotreba (jednom dnevno po 15 minuta) poboljšava cirkulaciju što je osnova za bolje zdravlje.

Možete birati između devet programa koji vas relaksiraju, pokreću, poboljšavaju cirkulaciju… Na daljinskom upravljaču možete podesiti vreme i jačinu trajanja masaže.

Pored toga što je lepo dizajnirana i može biti vrlo atraktivan komad nameštaja u vašoj dnevnoj sobi, ova fotelja je i vrlo štedljiva. Troši koliko i jedna sijalica od 60w što znači da štedi električnu, ali jača vašu energiju.

Masažna fotelja opušta mišiće, otklanja bolove u leđima i nogama, napetost i stres. Preporučuje se posebno osobama koje većinu radnog vremena provode sedeći, npr. menadžeri, službenici, vozači, ali i za one koji većinu svog radnog vremena provedu na nogama: frizeri, prodavci. Naročito se preporučuje sportistima radi relaksacije mišića.

Deluje pozitivno na sve ljude slabe pokretljivosti i zdravlja, kao i na potpuno zdrave ljude.

Samo najkvalitetnije za Vas!

PARADISO MEDITERAN fotelja je namenjena kako za kućnu tako i za profesionalnu salonsku upotrebu.

Ne preporučuje se osobama sa ugrađenim pacemakerom (srčanom baterijom)

Masažna fotelja Cena (sa PDV-om)
MASAŽNA FOTELJA PARADISO MEDITERAN MP cena: 128.000 RSD
Paradiso club cena: 96.000 RSD

Postanite član Paradiso Club-a i kupujte po specijalnim cenama!