U svakom trenutku života izloženi smo različitim energetskim uticajima, odnosno zračenjima. Oni su sastavni deo prirode – naše životne sredine, odnosno našeg života. Sa njima nastajemo mi i celokupni svet. Štetna zračenja su svuda oko nas.

VIŠE NEMAMO GDE DA SE SAKRIJEMO!

Štetna zračenja deluju na ljudski organizam ometajući metabolizam i normalan rad ćelija i tako dovode do bolesnih stanja i tegoba.

Ne postoji prostor u kome čovek radi, boravi ili spava u kome nema nikakvih štetnih zračenja.

Najopasniji je uticaj zračenja na onim mestima gde se provodi najviše vremena: krevet i radno mesto.

Od posledica štetnih zračenja svake godine umre više ljudi nego od svih infekcija i virusa zajedno.
Njihov uticaj na fizičko i mentalno zdravlje podrazumeva energetska delovanja iz okoline koja menjaju metabolizam ćelije i štetno deluju na nervni sistem.

Većinu zdravstvenih problema mogu izazvati zračenja podzemnih voda, kućnih električnih aparata, trafostanica, …

Postoje tri vrste patogenih, štetnih zračenja:

  • kosmička
  • visoke frekvencije
  • podzemna – niske frekvencije, i tehnička zračenja.

Ljudski organizam mnogo je podložniji navedenim štetnim zračenjima prilikom spavanja, jer je tada u jednom sasvim drugom, opuštenijem stanju. Zbog toga je veoma važno da sebi obezbedimo mesto za spavanje na kome nema štetnih, patogenih zračenja, jer spavajući provodimo trećinu svog života.

Sva prava zadržana. Svako neovlašćeno kopiranje sadržaja (video zapisa, slika i teksta) i prikazivanje tog sadržaja je strogo zabranjeno.

Kosmičko zračenje je manje poznati oblik geopatogenog zračenja, jer mu se tek 50 godina posvećuje pažnja. U određenom geometrijskom rasporedu, prisutan je na svakom delu zemljine površine.

Život na površini Zemlje ne bi bio moguć da nema Zemljine atmosfere, odnosno ozonskog omotača, koji nas štiti od delovanja štetnog spektra zračenja Sunca i drugih uticaja iz svemira. Deo opasnog zračenja, ipak, dopire do površine Zemlje. Nažalost, ozonski omotač je za poslednjih 20 godina znatno oslabio. Samim tim veće je i prisustvo štetnih uticaja iz svemira.

Istraživač, dr Ernest Hartman utvrdio je pravilno periodično ponavljanje nekih zračenja koja nisu podzemna. Daljim istraživanjem utvrdio je energetske zidove debljine 20 centimetara, koji se pružaju u pravcu sever – jug i istok – zapad, stvarajući mrežu pravougaonika dimenzija 2 x 2.5 metra. Preseci zidova Hartmanove mreže nazvani su Hartmanovi čvorovi i oni su posebno patogeni.

Nešto kasnije, Manfred Keri, takođe naučnik i istraživač, otkrio je da postoji mreža kosmičkog zračenja nezavisna od one koju je ustanovio Ernest Hartman. Danas je poznato više od desetak nezavisnih kosmičkih mreža ali navedene dve smatraju se najopasnijima.

Štetnost kosmičkih zračenja uvećala se za onoliko koliko se uvećao i UV indeks u protekle dve decenije.

Ako se kosmička zračenja ukrste sa nekim drugim zračenjima, postaju veoma štetna. Pretpostavlja se čak i kancerogena. Posebno je opasna kombinacija kosmičkih i podzemnih zračenja. Prema medicinskim istraživanjnima dr Nikole Videva, leukemija uopšte nema mogućnost da se razvije bez ovakve kombinacije zračenja.

Zemlja prirodno vibrira na određenoj frekvenciji koja utiče na celokupan život na Zemlji, zbog čega je neophodna za normalne životne funkcije. Svako narušavanje pomenute frekvencije izaziva poremećaje u organizmu, koje, ako potraje, može da izazove ozbiljne posledice za zdravlje.

Podzemna zračenja imaju veoma nisku frekvenciju. To su zračenja podzemnih voda, geoloških rascepa, zatvorenih šupljina, zračenja ruda i mnoga druga.

Svaka podzemna voda, dok se probija kroz slojeve Zemlje, stvara više štetnih zračenja koja se prostiru visoko iznad površine zemlje.

U tehnička patogena zračenja spadaju sva zračenja koja je stvorio Čovek. To su zračenja raznih električnih i elektronskih uređaja, trafo stanica, visokonaponskih dalekovoda, satelitskih i radarskih antena, radio i televizijskih odašiljača, kućnih električnih instalacija, televizora, mobilnih telefona, kompjutera, mikrotalasnih rerni i drugih uređaja.

Tehnička zračenja nastaju i poremećajem prirodne celine, na primer Faradejev kavez u zgradama od armiranog betona.

Mnogi zdravstveni problemi se povezuju sa gore navedenim zračenjima (rak mozga, oka, uha, leukemija, spontani pobačaji, urođeni defekti, sindrom hroničnog umora, glavobolje, hronični stres, mučnina i srčani problemi, autizam, teškoće s učenjem, nesanica i Alchajmerova bolest) koja mogu dovesti do trajnih posledica.

Prolazeći kroz gene, zračenje može da stvori i fizičke i psihičke smetnje. Na fizičkom nivou, patogena zračenja narušavaju imunitet i metabolizam, a na psihičkom nivou utiču na pojavu depresivnosti, agresivnosti i preosetljivosti na stres.

Ako loše spavate to može da bude jedan od pokazatelja da spavate na lošem mestu. Ipak, ako spavate čvrsto ne mora da znači da vam je krevet na mestu na kome nema štetnih zračenja.
Mnogi su svesni da štetna zračenja postoje ali ne znaju na koji način mogu adekvatno da se zaštite.

PARADISO

BIO-ENERGO PROTECT

Sistemi PARADISO BIO-ENERGO PROTECT sadrže u svom sastavu i tekstilne mreže (niti) od krabona, bakra i srebra čime se ostvaruje zaštita od neželjenog (štetnog) zračenja. Zaključeno je da proizvodi efikasno deluju i zaštićuju prostor (na kome se spava) od geopatogenih zračenja (Hartmanov čvor, Curryjev čvor i zračenja podzemnog vodenog toka), te pružaju zaštitu od tehničkih zračenja.

Sistemi PARADISO BIO-ENERGO PROTECT uravnotežavaju energiju tela, omogućavaju kvalitetan san, izvrstan odmor.

Korisnike oslobadja stresa i napetosti u telu i omogućavaju bržu regeneraciju vitalne energije što rezultira jačanjem organizma i njegovih odbrambenih snaga.

Ne postoje ograničenja u upotrebi sistema, mogu ih koristiti svi bez obzira na zdravstveno stanje: male bebe, deca, trudnice, osobe sa pacemakerom, osobe koje imaju teških srčanih problema, epilepsiju, osobe koje primaju hemoterapiju … apsolutno svi.

Proizvod je siguran za trajnu upotrebu i nema nikakvih nuspojava.

Proizvod mozete naručiti u željenim dimenzija.
Isto tako se sistemi PARADISO BIO-ENERGO PROTECT mogu poruciti prema potebama kupca:

  • Dodatak navlake za system WOOLMARK kvaliteta
  • Dodatak MEMORY PENE za vrhunsku udobnost.
ZAŠTITITE SEBE I SVOJU PORODICU, POBOLJŠAJTE SVOJ SAN, ISKORISTITE
SPAVANJE I ODMOR KAKO BISTE UNAPREDILI KVALITET ŽIVOTA.
BIO-ENERGO PROTECT Dimenzije Cena (sa PDV-om )
BIO-ENERGO PROTECT 90×190/200cm MP cena: 96.000 RSD
Paradiso club cena: 72.000 RSD

Postanite član Paradiso Club-a i kupujte po specijalnim cenama!