ISTORIJAT

O nama

Kompanija Vitarelax d. o. o. osnovana je 2006. godine. Od osnivanja kompanija neprestano raste i razvija se, a najdragoceniji resurs jesu zaposleni koji su usmereni ostvarenju jedinstvene misije: da širimo svest o zdravom spavanju kao osnovi boljeg i kvalitetnijeg života. Kroz dugogodišnje iskustvo stekli smo neprocenjivo znanje o zdravlju i važnosti kvalitetnog spavanja za celokupni mentalni i telesni boljitak ljudskog organizma.

NAŠ SLOGAN

IME KOJEM KUPCI VERUJU,

IME KOJEM KUPCI VERUJU

nije slučajno odabran

U 15 god našeg poslovanja kroz edukaciju, ljubaznost i moderan način poslovanja, neprestane inovacije i brigu za kupce, izgradili smo poverenje, kvalitet i profesionalni pristup prema svakom pojedincu. Više od 200000 zadovoljnih korisnika Paradiso proizvoda dobar su pokazatelj medjusobnog poverenja i zadovoljstva.

LIDERI NA TRŽIŠTU

Vrhunski kvalitet, moderna proizvodnja i ručna kontrola proizvoda Paradiso učinili su da Vitarelax drži lidersku poziciju na tržistu proizvoda za zdravo spavanje.

NAJKVALITETNIJI MATERIJALI

U procesu proizvodnje koristimo iskljucivo najkvalitetnije materijale gde tehnolozi tesno saradjuju sa stručnjacima za ergonomiju.

SAMO NAJBOLJE ZA VAS

Pri njihovoj izradi posebna pažnja posvećena je faktorima koji utiču na kvalitet vašeg sna- udobnosti, regulisanju temperature i cirkulaciji vazduha.

PARADISO

PREZENTACIJE

Našu robnu marku Paradiso predstavljamo na profesionalno organizovanim prezentacijama, u prijatnom ambijentu i prijateljskom raspoloženju. Tako iz prve ruke, na licu mesta, možete videti sve naše proizvode, a naši stručni savetnici daće detaljne odgovore na sva vaša pitanja.

Vaše zadovoljstvo našim proizvodima i uslugom naša je najbolja i najdraža reklama.