CRYSTAL-MINERALIC SISTEM nastao kao rezultat dugoročnog proučavanja izvora i uzroka energetskih blokada koje ometaju protok energije tokom sna. Naučna istraživanja potvrdila su vrednost kristala kao deblokatora protoka energije a mi smo inovativan proizvod, jedinstven na teritoriji Srbije i zaštitili.

U sistemu CRYSTAL-MINERALIC nalazi se mešavina više vrsta kristala i baš svi kristali imaju lekovita, isceljujuća svojstva.

Pozitivni uticaji kristala na čovekovo zdravlje odavno su poznati. Pomažu kod zdravstvenih problema i očuvanja zdravlja, te su podrška u lečenju.

PARADISO

CRYSTAL MINERALIC SISTEM

Bolest nastaje kada jedan sistem, kao što je čovek, iz uređenog energetskog stanja koje mu je prirodno, dospe u stanje energetske neravnoteže, poremećaja na najdubljim unutrašnjim nivoima, što se posle prenosi ka periferiji, ka materiji i dovodi do posledica koje se ispoljavaju kao psihomentalni i na kraju fizički poremećaji i bolesti.

Kristali potpuno isceljuju i štite od štetnih uticaja i zračenja. To znači da deluju na fizičkom, emotivnom, mentalnom i duhovnom nivou postojanja. Oni vraćaju u harmoniju suptilne energije i rešavaju problem, dopirući do uzroka u korenu. Najčešće kristali to rade sporo i postupno, ali je ponekad dejstvo veoma brzo.

Na našem telu postoji sedam glavnih energetskih centara (čakri), gde se povezuje energija fizičkog tela sa energijom AURE (energetsko polje koje okružuje sva živa bića). One se nalaze na liniji koja prati kičmeni stub i povezana je sa žlezdama sa unutrašnjim lučenjem u našem telu.

Svaka čakra ima različitu vibraciju koja odgovara vibracijama određenih boja iz duginog spektra boja. Stoga svakoj čakri odgovaraju kristali određenih boja, jer i oni vibriraju na različitim frekvencijama. Delujući na svojoj frekvenciji, kristal usmerava svoje vibracije u koncentrisani zrak i dovodi energetsku disharmoniju tela ili pojedinog organa (poremećene frekvencije) u harmoničan energetski tok i vraća ih na normalnu frekvenciju funkcionisanja.

Kristaloterapija se koristi za više od hiljadu bolesti, problema i stanja (fizičkih, emocionalnih, mentalnih, duhovnih), gde je pokazala širok spektar razultata – od poboljšanja kvaliteta života do izlečenja. U kristaloterapiji ne postoje nikakva štetna dejstva i pojave od korišćenja kristala.

Spavanjem na SISTEMU CRYSTAL-MINERALIC poboljšavate kvalitet života, kvalitet spavanja, blagotvorno delujete na zdravlje i štitite sebe od štetnog radiestezijskog zračenja (zračenje podzemnog vodenog toka, Curryeve i Hartmannove linije i od uticaja tehničkog zračenja).

Kristalno mineralna smesa (KMS) je postavljena u sistem tako da svojim frekvencijama stimulira vaš imunski (imunološki) sistem te time osnažuje organizam.

Takođe se održavaju povoljni uslovi za poboljšanje osnovnih metaboličkih procesa u ćeliji, što jača vitalnost kod svih bioloških sistema.

Pozitivno dejstvo se ostvaruje i preko nervnih ćelija, te se veoma brzo otpušta napetost, stres, anksioznost i uklanja umor, donosi miran i zdrav san.

OSNAŽITE SVOJ IMUNITET, POBOLJŠAJTE I ZAŠTITITE SVOJ SAN, ISKORISTITE SPAVANJE
I ODMOR KAKO BISTE UNAPREDILI KVALITET SVOG ŽIVOTA I POBOLJŠALI ZDRAVLJE.

SISTEM PARADISO CRYSTAL-MINERALIC se izradjuje u svim dimenzijama prema potrebama i željama kupca.

PARADISO CRYSTAL-MINERALIC Dimenzije Cena (sa PDV-om )
PARADISO CRYSTAL-MINERALIC 90×190/200cm MP cena: 142.000 RSD
Paradiso club cena: 106.500 RSD

Postanite član Paradiso Club-a i kupujte po specijalnim cenama!