Kompanija Vitarelax na teritoriji Republike Srbije posluje od 2006. godine i sa ponosom plasira svoje Paradiso proizvode iz oblasti prevencije bolesti ili očuvanja zdravlja. Vrhunski kvalitet proizvoda marke Paradiso učinili su da Vitarelax već 15 godina drži lidersku poziciju na tržištu. Rukovodimo se prostim načelom – ništa ispod vrhunskog kvaliteta!

Robna marka Paradiso nosilac je svih propisanih sertifikata za kvalitet. Kontrola kvaliteta se sprovodi po najstrožim pravilima Evropske unije, ali se i pored toga, do najsitnijih detalja svaki proizvod lično kontroliše.

INTERVJU SA….

Gospodinom Vasilijem Belobrkovićem, Predsednikom
Izvršnog odbora Pokreta trećeg doba Srbije

Nalazeći se u periodu priprema za XIII-tu Olimpijadu sporta, zdravlja i kulture trećeg doba, nije moguće a ne setiti se ko nam je sve bio prijatelj i pomagao da sa uspehom održimo proteklih XII Olimpijada. “Vitarelax”, odnosno njegov vlasnik i direktor, gospodin Robert Žagar i svi zaposleni u ovoj kompaniji su na našem najvišem pijedestalu poštovanja i zauzimaju visoko mesto među onima kojima u kontinuitetu dugujemo veliku zahvalnost. Tačno je da nam je “Vitarelax” bio potpora i materijalni oslonac u našem dosadašnjem radu, ali ovu kompaniju krase druge i mnogo značajnije vrednosti. Baveći se propagandom i plasmanom svojih proizvoda među penzionerima i njihovim udruženjima, “Vitarelax” postaje njihov prijatelj i saučesnik u svim njihovim uspesima, nadanjima pa i onda kada im život ne nudi samo radost i zadovoljstvo. Zbog toga, pored Pokreta trećeg doba, u Savezu penzionera Srbije i u svim njegovim članicama širom Srbije “Vitarelax” uživa veliko poštovanje. Nastavimo da radimo i da se poštujemo na obostrano zadovoljstvo.